Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Osteoiasis είμαστε δίπλα σας συνεχώς, λύνοντας κάθε απορία σας από το πρώτο ραντεβού, κατά τη διάρκεια της διάγνωσης, της θεραπείας, της αποθεραπείας, μέχρι απόλυτα υγιείς να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

01

Εξειδικευμένη, ολοκληρωμένη και με ασφάλεια θεραπεία – ίασις

Αποστολή μας, γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στο πλαίσιο του νέου εγχειρήματός μας είναι η άμεση, ολοκληρωμένη, καίρια, αποτελεσματική και με ασφάλεια αντιμετώπιση κάθε κλινικού ορθοπαιδικού προβλήματος ή έκτακτου περιστατικού, επενδύοντας στο άριστο ιατρικό δυναμικό μας και στην πληρότητα του τεχνολογικού μας εξοπλισμού.

Ξεχωρίζουμε γιατί συνδυάζουμε την ανθρωποκεντρική, εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση, με την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και όλο το φάσμα των ορθοπαιδικών – αθλητικών παθήσεων και κακώσεων, ακόμα και των πλέον σύνθετων ή δύσκολων. Στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας προσφέρουμε πρωτοποριακές τεχνικές διάγνωσης και καινοτόμες μεθόδους θεραπείας, από προληπτική, συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση, με ελάχιστα επεμβατικές, αναίμακτες και ανώδυνες τεχνικές, μέχρι πρωτοποριακά αναγεννητικά ορθοβιολογικά θεραπευτικά σχήματα.

02

Εξατομικευμένη ορθοπαιδική φροντίδα και ολιστική προσέγγιση

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με βάση τις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες, με σεβασμό στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή του, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο το λεπτομερές ιστορικό του, αλλά και πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως οι δραστηριότητες και ο γενικότερος τρόπος ζωής του.

Στόχος μας είναι η παροχή άριστης και εξατομικευμένης ορθοπαιδικής φροντίδας, προτείνοντας, κατά περίπτωση, την καλύτερη δυνατή λύση – θεραπεία, γι αυτό διαθέτουμε ξεχωριστά, εξειδικευμένα τμήματα για ενήλικες, παιδιά και αθλητές, Ειδικά Τμήματα Αντιμετώπισης  Έκτακτων Περιστατικών, παρακολουθούμε συστηματικά τις διεθνείς ιατρικές εξελίξεις στον τομέα μας.

03

Άμεση και χωρίς αναμονή εξυπηρέτηση με τεχνολογίες αιχμής

Στην Οsteoiasis ο εξοπλισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της παροχής ιατρικών υπηρεσιών γι αυτό έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς και υψηλότατων προδιαγραφών, με τα οποία μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη, αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διάγνωση για ένα μεγάλο εύρος ορθοπαιδικών παθήσεων. Έχουμε τη δυνατότητα, πέρα από την κλινική εξέταση, να παρέχουμε άμεσα, αξιόπιστα και χωρίς αναμονή όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, που συχνά απαιτούνται στις ορθοπαιδικές διαγνωστικές εκτιμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουμε σύγχρονο σύστημα Υπερηχοτομογραφίας Υψηλής Ευκρίνειας, Ηλεκρομυογράφο και Πελματογράφο, που μας επιτρέπουν ανώδυνα, ακίνδυνα και κυρίως χωρίς να απαιτείται η έκθεση του ασθενούς σε ακτινοβολία, να συλλέγουμε σημαντικές διαγνωστικές πληροφορίες.

04

Προσωπικό και ανθρώπινο ενδιαφέρον, σχέσεις εμπιστοσύνης

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε θεραπεία – ίασις απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι εξίσου ζωτικής σημασίας είναι και το προσωπικό, ανθρώπινο ενδιαφέρον, η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Οι ασθενείς αλλά και οι οικογένειες τους που συμπάσχουν, εκτός από αποτελεσματική αντιμετώπιση του όποιου ορθοπαιδικού προβλήματος, έχουν ανάγκη και από ευαισθησία, ουσιαστική επικοινωνία, συμπαράσταση.

05

Μακροχρόνια χειρουργική εμπειρία, αξιοπιστία και διαρκής εξέλιξη

Κοινό όραμα και δέσμευση της άριστα καταρτισμένης και απόλυτα εξειδικευμένης ιατρικής μας ομάδας, που διαθέτει μακροχρόνια χειρουργική εμπειρία, αποτελεί η άμεση αποκατάσταση της υγείας και της λειτουργικότητας των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, η επίτευξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Για περισσότερα από 20 χρόνια προσπαθούμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των ασθενών μας, δίνοντας έμφαση στην επιστημονική καινοτομία, στη στοχευμένη και διαρκή εξειδίκευση, στην ομαδική δουλειά και στην αρμονική συνεργασία, στην εφαρμογή αυστηρών διαδικασιών με στόχο τη διασφάλιση και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Η ίασις των οστών σας είναι η επιστήμη μας!

Την υπηρετούμε τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες της Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας, με συνέπεια, ζήλο, ευσυνειδησία, αφοσίωση και πάντοτε με επίκεντρο τον άνθρωπο, με επίκεντρο εσάς!

“Η δύναμη των χεριών σας δίνει εμπιστοσύνη, ηρεμία, ανακούφιση στον ασθενή και αποβάλει τον κάθε φόβο!”

Γιάννης Παλούκης

Ακολουθηστε μας

Διευθυνση

Θεομήτoρος 70 & Μενελάου 270 | Τ.Κ. 17342 | Άγιος Δημήτριος

Θεομήτoρος 67 | Τ.Κ. 17455| Άλιμος

τηλεφωνα

210 98 111 00

210 98 88 881