Η OSTEO IASIS φροντίζει με υπευθυνότητα να βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνδημότες και να στηρίζει κάθε ενέργεια ατομική ή συλλογική που παράγει πολιτισμό και με έναν πλατύ και καθαρό τρόπο προάγει την καλή υγεία.

Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημήτριου και  το σωματείο κλασσικού αθλητισμού Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας για την εμπιστοσύνη  και για την τιμή να μας επιλέξει ως επίσημο ιατρικό υποστηρικτή της ΕΙΡΗΝΟΔΡοΜΙΑΣ  2022 

Mια σημαντική δράση – παροχή της διοργάνωσης αφορά στο Πρόγραμμα Υγείας με τον  Καρδιολογικό έλεγχο για τους κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία, αλλά και για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Σωματείων του Δήμου αναδεικνύοντας την σημαντικότητα της εξέτασης για ασφαλή συμμετοχή σε αυτή την αθλητική γιορτή .

Θέτουμε ως πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών αποκλείοντας την ύπαρξη καρδιαγγειακών διαταραχών που μπορεί να προκαλέσουν αιφνίδια και απρόοπτα παθολογικά συμβάντα πουν μπορεί να είναι και επικίνδυνα για  ορισμένους από τους συμμετέχοντες  και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα για ασφαλή άθληση

Ο προληπτικός έλεγχος θα διαρκέσει  από τις 5 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου και θα γίνενται κάθε Τρίτη στο καρδιολογικό τμήμα της osteo iasis . Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος: 210 9760 505.

Η Ειρηνοδρομία υποστηρίζει  μέσα από τις πρωτοβουλίες της τον «Φάρο Τυφλών της Ελλάδος» (www.fte.org.gr).

Μεγάλοι πρεσβευτές αυτής της συνεργασίας, οι παραολυμπιονίκες του Τόκιο Νάσος Γκαβέλας και Σωτήρης Γκαραγκάνης! Οι δύο λαμπροί αθλητές θα αποτελέσουν το σημείο  αναφοράς των κοινωνικών εκδηλώσεων, αλλά και των αγωνιστικών δράσεων!

Ο αγώνας διοργανώνεται με την έγκριση όλων των θεσμικών φορέων, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Δύο ακόμη σημαντικοί φορείς στηρίζουν τη διοργάνωση και την κοινωνική της υπόσταση η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΟΑΜ – ΑμεΑ) όπως και ο οργανισμός «Κόσμος χωρίς Πολέμους και Βία» (ΚΧΠΒ).  Επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή, στην οποία προεδρεύει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, ανακοίνωσε την στήριξη των δράσεων και του κοινωνικού έργου του Συλλόγου «Δρομείς Ελπίδας».

Με το νόημα της ειρήνης στον κόσμο να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ αυτήν την εποχή,

στις 15 Μαίου  «Τρέχουμε για την Ειρήνη, κερδίζουμε τη Ζωή»