Η φιλοσοφία, οι στόχοι και οι αξίες μας

Η ίασις των οστών σας, η πρόληψη, η διάγνωση και η θεραπεία των παθήσεων που τα απειλούν είναι η επιστήμη μας και την υπηρετούμε για περισσότερα από 20 χρόνια, με πάθος και κυρίως με αγάπη για τον άνθρωπο, προσωπικό ενδιαφέρον και ευαισθησία. Η φιλοσοφία μας είναι απόλυτα ανθρωποκεντρική και πρωταρχικός στόχος όλης της ιατρικής μας ομάδας και του Dr Κωνσταντίνου Τσαμπάζη είναι η προσφορά εξατομικευμένης ορθοπαιδικής φροντίδας υψηλών προδιαγραφών, σε ενήλικες, παιδιά και αθλητές, σε όλους εσάς.

Η Osteoiasis είναι μια νέα αμιγώς ορθοπαιδική κλινική, που λειτουργεί με βάση τα διεθνή πρότυπα και καλύπτει όλο το φάσμα των ορθοπαιδικών παθήσεων και κακώσεων, μια πρωτοποριακή ιατρική μονάδα που διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και άριστο ιατρικό δυναμικό. Δημιουργήθηκε μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας, θέλοντας να ανταποδώσουμε την αγάπη, την  ηθική ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό που εισπράτουμε καθημερινά από τους ασθενείς μας και τις οικογένειές τους. Αναπτυχθήκαμε και εμπλουτίσαμε τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα σε όλους εσάς, που μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε με συνέπεια και αφοσίωση το έργο μας, την προσπάθεια μας να ξεπερνάμε κάθε φορά τις προσδοκίες σας.

Η διαρκής εξέλιξη και η καινοτομία, μαζί με την ακεραιότητα, το επαγγελματικό ήθος, την αξιοπιστία, τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσυνης και την ομαδική δουλειά αποτελούν αδιαπραγμάτες αξίες μας. Αποστολή μας είναι η άμεση, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική  αντιμετώπιση οποιουδήποτε ορθοπαιδικού προβλήματος ή έκτακτου περιστατικού (τραύμα ή κάταγμα), η αποκατάσταση της υγείας και η θεαματική βελτίωση της ποιότητας ζωής των αθρώπων που μας εμπιστεύονται. Η άριστη επιστημονική κατάρτηση, η υψηλή εξειδίκευση, η μακροχρόνια εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση και τεχνολογική αναβάθμιση, οι πρωτοποριακές τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας, η προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση συνοψίζουν ορισμένα από τα μυστικά των υψηλών ποσοστών επιτυχίας μας.

Γραφείο Osteoiasis
Reception Osteoiasis