Για όλους εσάς… γινόμαστε καλύτεροι!

Τα θετικά σχόλια, η εκτίμηση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη που εκφράζουν όλοι όσοι μας εμπιστεύθηκαν αποτελούν σημαντικό κίνητρο για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Η δική σας ικανοποίηση, τόσο σε ιατρικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, μας γεμίζει χαρά και για έναν επιπλέον λόγο: αντικατοπτρίζει με τον πιο “εύγλωττο”, αντικειμενικό και αξιόπιστο τρόπο τα “ποσοστά επιτυχίας” της ομάδας μας.

Συνεχίζοντας να διατηρούμε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας μαζί σας, παραθέτουμε μαρτυρίες ασθενών που επέλεξαν την Ορθοπαιδική Κλινική Osteoiasis και προσωπικά τον “γιατρό και άνθρωπο” Κωνσταντίνο Τσαμπάζη, για την αποκατάσταση της υγείας τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ανθρώπων που σήμερα μας θεωρούν και τους θεωρούμε καλούς και πιστούς φίλους.

“Καταπληκτικός άνθρωπος, γιατρός και οικογενειάρχης, με αδιαμφισβήτητη επαγγελματική κατάρτιση. Χαρακτηρίζεται από απλότητα και ανθρωπιά προς τους ασθενείς του. Με τον ακέραιο χαρακτήρα του, σου εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα έναν τεράστιο, με δύναμη ψυχής, άνθρωπο και έναν καταπληκτικό επιστήμονα!!”

Anastasios Vasilakos

“Είμαι τυχερός που έχω γνωρίσει και τις δύο πλευρές σου, δηλαδή και του επιστήμονα αλλά και του ανθρώπου – φίλου. Κωστή να σε έχει ο Θεός καλά!!!!”

Γιάννης Χατζησαλάτας

“Πάντα με τους πρωτοπόρους…”

Dimitris Kaklamanos

“Ο Κώστας Τσαμπάζης, είναι ο Γιατρός με τα μαγικά χέρια!!!! Να είσαι καλά Κώστα μου, να σε έχουμε!!!!”

Ilias Kalis

“Τι να πρωτοθαυμάσω σε σένα! Δεν έχω λόγια για τις ιατρικές σου γνώσεις και την καλοσύνη της ψυχής σου! Εύγε! Σε φιλώ!”

Haroula Dimitriadou

“Μαγικά χέρια! Ο φύλακας άγγελός μου. Ο καλύτερος γιατρός ever. Σ΄ ευχαριστώ Κωστή μου που είσαι γιατρός μου και φίλος μου.”

Αγγελική Τζιβιά

“Εκπληκτικός γιατρός!!!! Να είσαι καλά με την οικογένεια σου!!! Μεγαλείο το έργο σου στην ιατρική!!!! Πραγματικά υποκλίνομαι!!!!”

Zoi Koskina

“Επαγγελματίας Ιατρός, καλός Άνθρωπος και δημιουργικός.”

Kostas Lyssaris

“Κώστα να είσαι πάντα ευλογημένος!”

George Palantzas

“Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον καταπληκτικό γιατρό μου Κωνσταντίνο Τσαμπάζη, Ορθοπaιδικό Χειρουργό, για τη δύσκολη αλλά επιτυχημένη επέμβαση ολικής γόνατος. Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!”

Κωνσταντίνα Σταμπόλη

“Είμαι κι εγώ μια από τις τυχερές που γνώρισα τον γιατρό, αλλά και άνθρωπο, κ. Τσαμπάζη και με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα του γόνατος μου! Χίλια ευχαριστώ!!”

Πόπη Μαρινάκη

“Όταν έρχεται η φυσική φθορά του χρόνου και αρχίζει επώδυνα να κάνει τη δουλειά της ή όταν έρχονται απρόσμενα τα ατυχήματα με τις συνέπειές τους, τότε είναι αγαπημένε μας γιατρέ, που κάνεις το θαύμα σου! Με ευγνωμοσύνη εύχομαι να είσαι πάντα καλά! Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς“

Ritsa Koutsoviti

“Ο αγαπημένος μου γιατρός, πάντα με το χαμόγελο, στο υπέροχο ολοκαίνουργιο ιατρείο του!!!”

Eleni Karamali

“Τα χρυσά χέρια κάνουν θαύματα…”

Olga Diamanti

“‎Ευχαριστώ… Γιατρέ μου!”

Σταυρούλα Σερλή

“Είμαστε τυχεροί που μας φροντίζετε οικογενειακώς!!!!”

Maria Protopapadaki

“Όταν ο γιατρός σκορπά το χαμόγελο απλόχερα στους ασθενείς του…

Sotiris Nikolaropoulos

“Η δύναμη των χεριών σας δίνει εμπιστοσύνη, ηρεμία, ανακούφιση στον ασθενή και αποβάλει τον κάθε φόβο!”

Giannis Paloukis

“Εξαίρετος επιστήμονας και ψαγμένος σε όλες τις νέες τεχνολογίες και τα νέα μηχανήματα!”

Dimitris Voglis

“Σου αξίζει ότι καλύτερο!!”

Panagiotis Sinodinos